Tetőcsere Otthonfelújítási támogatással 2021-ben Tárnokon is

Tetőcsere Otthonfelújítási támogatással 2021-ben Tárnokon is

2021-ben és 2022-ben a Magyar állam nagyszabású Otthonfelújítási támogatást adhat illetve Otthonteremtési programot indított a gyermekes családok részére, ami tetőépítésre és tetőfelújításra is használható Tárnokon és országszerte. A támogatási tájékoztatót a Magyar Államkincstár weboldalán(allamkincstar.gov.hu) illetve a www.csalad.hu weboldalról lehet letölteni.

Ha szabad kapacitású, megbízható, tervezett idejű tetőfedőt, ácsot illetve bádogost keres Pestmegyében illetve Tárnokon, megtalálta! 
Elmegyünk, felmérjük az igényeket és árajánlatot adunk. Több féle kivitelezésű tetőfedést és anyagbeszerzést is vállalunk, igény szerint, számlával!

Vállaljuk régi tetők javítását, új tetők és tetőszerkezetek kivitelezését is és más tetőszerkezeti munkákat is, mint pl.:ácsmunka, bádogos munka, ereszcsatorna, Lindab tetőfedés, lécezés, fóliázás, ereszdeszkák-madárdeszkák festése, zsindejezés, palajavítások, kúpcserép lekenése, leszögelése és más egyéb munkálatok.

Hívjon most!  +36 (70) 67 66 290

otthonfelújítási támogatás, otthonfelújítás 2021, otthonfelújítás 2022, otthonteremtés, otthonteremtési program, új tetőszerkezet, bádogos munkák, ács munkák, tetőfelújítás, tetőcsere Tárnokon, tetőfedő Tárnok
 

Alitalia
Ceph
Lindab
Bramac
Tondach
Knauf
Cadent