SOS tetőjavítás, Gyors tetőjavítás, Tetőjavítás azonnal

Tetőjavítás, tetőbeázások, tetőszigetelések javítása, rövid határidővel és garanciával. 
Legyen az beázás, hiányos cserép az erős szél miatt, törött cserép a jégesőtől, amit környezeti kár okozta, és azonnali javításra van szükség, hívjon azonnal! 
Könnyen előfordulhat, hogy a környezeti katasztrófa okozta kár miatt beázik a födém, esetlegesen a falak is, ami már visszafordíthatatlan állapot romláshoz vezet.

Nagy munkáikat halasztva, szakembereink vállalják, hogy akár azonnali, helyszíni segítséget nyújtanak a katasztrófa súlytotta károk orvoslására (erős szél és jégeső okozta károk), gyorsan megállapítják a hibát, akár cserepes, akár más tetőfedéses módszerről van szó, és azonnal neki is állhatnak a javításnak, hiszen rendelkeznek a megfelelő anyagokkal a gyors javításhoz.
Ezt az SOS tetőjavítást vagy gyors tetőjavítást, vagy azonnali tetőjavítást  Budapesten, Pest megyében, Nógrád megyében, Jász-Nagykun-Szolnok megyében, Fejér, Komárom-Esztergom megyében prioritásként kezeljük Magyarország összes megyéje mellett.
Kérem ilyen esetben telefonon hívjon, ne e-mailt küldjön!

Hívás azonnal: +36 (70) 67 66 290

 


Egyéb, nagyobb javítások esetén az ingyenes felmérés alkalmával tájékoztatják Önt a hiba nagyságáról, és korrekt árajánlatot adnak Önnek.

Abban az esetben, ha a tetőnk sérült, vagy hiányos, úgy könnyen előfordulhat, hogy beázik a födém, esetlegesen a falak is, ami már visszafordíthatatlan állapot romláshoz vezet.
A stabil falazat, a szilárd alapzat mellett minden lakóépület egyik legmeghatározóbb része a tető.
Napjaink szélsőséges időjárási körülményei (heves esőzések, viharok, szélviharok) megviselik a régi tetőszerkezeteket,
ezért különösen fontos ellenőriztetni, átvizsgáltatni azt szakemberrel, hiszen a kisebb hibák időben történő kijavításával könnyedén megelőzhetőek a nagyobb károk.


Alitalia
Ceph
Lindab
Bramac
Tondach
Knauf
Cadent